>Vinst av A6 Ladies Open!

Posted by on Aug 14, 2011 in Blogg, Tävlingar | 1 comment

>Det är som att en dröm gått i uppfyllelse. Så länge som jag drömt om detta. Att få göra det på ”hemmaplan” va fantastiskt! Så himla himla roligt! Jag vann alltså Nordea Tour på A6. Det känns nästan ofattbart. Efter senaste tävlingen i Bråviken konstaterade jag och pappa att det dröjer inte länge förrän jag vinner en Nordea Tour-tävling, och några dagar senare stod jag som segrare. Det känns helt underbart. Jag vann på 3 under par totalt. Många vänner, släktingar, tränare, klubbmedlemmar m.m var där för att titta och stötta mig. Jag hade en stor publik sista dagen vilket kändes fantastiskt kul!

Jag firade med att äta en god middag på Twin City med pojkvän, syster och systers pojkvän igår kväll. Det blev också champagne med familjen!

Jag kommer inom kort att lägga in en massa bilder från tävlingen.

Här är en länk till en segerintervju som Viasat Golf gjorde.
http://www.golf.se/Tavla/Norde​a-Tour/Video/TVprod/Segerinter​vju-Julia-Davidsson/

Kram Julia

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Frida

    >Du är så duktig! Jag är ärad att få ha spelat med dig en gång i tiden 🙂 grattis igen Jullan!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *