Tyskland och Tjeckien

Posted by on aug 7, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Nu var det längesedan jag skrev igen, men dagarna går i ett och efter mina senaste tävlingar tog jag lite ledigt några dagar från golfen. Jag var då i Göteborg och hälsade på mina vänner. 🙂

För att uppdatera om de senaste veckorna på touren kan jag börja med Tyskland. Jag och Rebecca hade en jobbig dag när vi reste dit då vi missade vår connecting flight i Paris. Vi fick då vänta där i några timmar och när vi väl var framme i München kom inte våra golfklubbor med. Vi fick vänta i två dygn på dem innan de anlände lagom till kvällen innan tävlingsstart. Sådär uppladdning med låneklubbor och knappt ett inspel. Men jag gjorde så gått jag kunde. Spelade bra första dagen men desto sämre andra och missade cutten. Jag och Rebecca bestämde oss då för att träna under de kommande två dagarna men även kolla på spelarna som låg i toppen för att få lite inspiration:)

Vi åkte direkt från Tyskland till Tjeckien. Vi hade några dagar på oss där innan tävlingen så en eftermiddag tog vi oss in till Prag för lite turistande och shopping. Mamma och pappa var ute på bilsemester och svängde förbi Prag och även de två första tävlingsdagarna:) Jag började förstarundan dåligt och var +6 efter nio hål. Men vände och kom in på +4. Andra dagen var mycket bättre, jag gick -5 och klarade cutten. Sista dagen gick jag -3 och klättrade till 30e plats. Det var kul att få till några bra scorer och lite självförtroende igen:)

Som sagt så var jag ledig några dagar efter detta. Jag var i Göteborg, bodde hos Lisa och Rasmus. Vi var vid havet, på Liseberg, på shoppingrunda, spelade minigolf, promenerade och låg på klipporna:)

Just nu befinner jag mig i Stockholm på Ingarö Golfklubb. Det är en Nordea Tour/LET access här. Igår spelade jag Pro Am som var jättetrevlig! Vi hade kul och alla bidrog till en bra score. Vi lyckades vinna:) På kvällen var det grillbuffé och underhållning av Dr Alban (!!) 🙂

Idag satte tävlingen igång. Det var blåsigt och svårspelat men jag gjorde några dåliga missar. +3 hade jag och ligger 27a. Imorn startar jag 13.30..

Ha det bra!

Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *