Turkiet, Kristianstad och Amsterdam

Posted by on maj 27, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej,

Nu var det längesen jag skrev och det är pga att jag tävlat tre veckor i rad nu och inte haft så mycket tid över till annat. Det började i Turkiet där banan var jättefin. Det är en tuff bana men väldigt fin. Första varvet scorade jag bra och gick på par. Andra dagen blev regnavbrott och tredje dagen spelade vi igen. Jag fick en dålig start  och oturligt nog hamnade under en buske på tredje hålet och det blev en trippelbogey där. Sen bara löpte det på med några dåliga slag som kostade mycket och jag missade cuten. Tråkigt men en erfarenhet rikare.

Dagen efter hemkomst från Turkiet åkte jag till Hook för att träna med Peter och sedan vidare till Kristianstad för att spela en LET Access (undertour till LET). Jag spelade lite bättre och klarade cuten. Det var en bra vecka iallafall och jag fick umgås med mina vänner:)

Och efter Kristianstad var det dags för två dagar hemma varav en dag ledigt och en dag med träning. Sen bar det av till Holland, Amsterdam med pappa. Slagen och spelet kändes mycket bättre och även ute på banan. Puttningen var också bra. Första rundan gick jag två under par med stabilt spel och många bra puttar. Andra dagen var blåsigare och spelet var ungefär detsamma som föregående dag men puttningen stämde inte riktigt och jag kom in på +5. Tredje dagen blev ännu bättre och jag spelade och puttade riktigt bra. Resultatet blev 2 under par men kändes som det kunde blivit några slag bättre ändå. Jag slutade på en delad 15eplats vilket helt klart den bästa placering hittills för mig. 🙂

Nu jag ska vara hemma i Sverige i tre veckor innan det är dags för nästa tävling i Slovakien.

Ha det bra,

Julia

Tre Bilder från Turkiet

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *