Träning, Bröllop, Göteborg och snart Spanien och Marocko

Posted by on feb 19, 2014 in Blogg | 0 comments

Hej,

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men det har känts som det inte funnits så mycket intressant att skriva.. Men nu ska jag uppdatera er om vad som händer i mitt golfliv:)

Jag tränar mest här hemma i Jönköping i studion och även gym. Jag fick ett träningsredskap av Concept som heter Rip som jag nyss fått lära mig. Och det verkar grymt bra! Man kan göra många övningar med den som är svingliknande. Och det går att köra mycket explosiva övningar! Så den ska jag ta med mig till Spanien!

Googlebild på Rip-träning

Mitt bland träningen så har jag haft mycket att fixa inför min systers bröllop som gick av stapeln för 10 dagar sen. En fantastisk dag blev det!!

En mobilbild från fotografering innan bröllopet

I helgen som var åkte jag till mina kära vänner i Göteborg. Vi tränade 3 av 4 dagar på World of Golf. På kvällarna gjorde vi roliga grejer, åt god mat och hade även myskväll. En riktigt bra helg!!
På lördag åker vi (jag, rebecca, erika, lisa och sandra) till Spanien för att träna i två veckor. Direkt efter det åker jag och Rebecca vidare till Marocko för att spela Europatour-tävling där. 🙂 Jag blir borta 3,5 veckor och det ska bli så skönt med grönt gräs, lite varmare klimat och bra banor:)

Ha det bra,

Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *