Tillbaka i Jönköping

Posted by on Jul 7, 2013 in Blogg | 0 comments

Hej!
I torsdags kom vi hem från Smögen. Vi hade bra dagar där, väldigt lugnt. Det var inget kanonväder men det regnade knappt heller så vi åkte på en båttur en dag och en annan dag tränade jag golf.. Men det har varit väldigt lugna dagar med god mat! Sånt man behöver ibland för att hämta lite nya krafter. Och det var nog det som hände för jag längtade till att träna både i fredags och lördags då det blev två puttpass, rangeträning, mycket spel och ett fyspass! Skönt när man känner suget efter träning!

Olle är i Stockholm denna helgen för svensexa bland annat så jag har varit själv här för första gången..! Så jag har passat på att umgås med vänner! I fredags kom Camilla och Julia hit för middag och massa prat in på småtimmarna. Och igår (lördags) så var jag, Camilla, Julia och Sara på Sjönt (nyöppnat ställe på vätterstranden). Bra kväll det också!
Idag har jag tagit det lite lugnt och solat lite och varit hos mina föräldrar. Sedan åkte jag och pappa till Skinnarebo för att träna puttning. Den Övningsgreenen va ganska bra:)

Nu har jag nyss kommit hem och funderar på om jag ska ta vara på det fina vädret eller om jag ska fixa lite här hemma innan jag slår mig till ro i soffan.. Sugen på ett kvällsdopp men Vättern (som helt klart är närmsta sjön) är svinkall! Så isåfall får det bli rocksjön som är lite längre bort.

Ha en bra söndagskväll i det fina vädret!
Julia

20130707-182121.jpg

20130707-182132.jpg
Spelade med Cajsa på Sand igår!

20130707-182204.jpg

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *