Tävlingsdag 1 och ännu mer regn

Posted by on Apr 20, 2013 in Blogg | 0 comments

Uppdatering live från Sydafrika! Från att ha haft underbart väder på träningsdagarna så regnade det hela dagen igår på första tävlingsrundan. Spelat med regnjackan på hela rundan har knappt aldrig hänt förut. Om vi pratar om mitt spel så har jag tyvärr spelat dåligt. Går att hitta några bra slag här och där och många bra saves. Men annars har jag varit helt lost. Slagit både för kort och för långt och även puttat både för kort och för långt. Kom aldrig in i någon rytm tyvärr.. Rundan tog nästan 5,5 timmar och på 18e var det ganska mörkt ute. En halvtimme efter att jag hålat ur på 18e var det bäcksvart.
Mitt resultat var +5 och på det ligger jag på delad 78e plats.

Nu är klockan 7.38 lördag morgon och jag skulle startat 7.45. Men det har regnat hela natten och regnar fortfarande. Greenerna och fairways är delvis täckta med vattenpölar. Vi ska få första beskedet kl 8. Så vi sitter i players lounge nu och väntar. Det väntas över 90 mm regn idag så känns inte så troligt att vi kommer spela. Men man vet aldrig..:)

Ha en bra helg!
Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *