Tävlingar i Tyskland och Tjeckien

Posted by on aug 8, 2015 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Förra veckan var jag i Tyskland och spelade Let Access. Banan låg utanför Hamburg och vi bodde på anläggningen som var riktigt fin. Jag och min caddie för veckan, Marcus, bilade tillsammans med Lisa och hennes pappa Björn.

Spelet gick mindre bra, det regnade och blåste sjukt mycket hela veckan och jag fick inte till slagen. Och när det blåser så mycket blir misstagen ännu större.. Men vi hade trevligt utanför banan iallafall med vännerna 🙂

Efter det var jag hemma två dagar innan jag flög till Prag. Tävlingen denna veckan är en LET och går i en stad som heter Pilsen. Jag har varit här två gånger tidigare. Det är lite av en kalleanka-bana men ändå mysig och rolig. Första dagen spelade jag bra bortsett från några hål.. Men resultatet blev 72, ett över par. Idag (dag 2), spelade jag likvärdigt men fick inte i alla puttar som igår.. så det blev 74, tre över par. Det räckte tyvärr inte till att klara cutten, men jag kände ändå att spelet gick i rätt riktigt och jag hade kul på banan. Det var 38 grader igår och strålade sol. Jag har aldrig i mitt liv svettats så mycket på en dag. 🙂

Ha en bra dag,

Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *