Tävling, träning och Barngolfen

Posted by on Aug 24, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Som jag skrev om senast så var jag i Stockholm för att spela Ingarö. Jag spelade okej till en början med det blev tyvärr sämre. Jag klarade cutten men mer än så var det inte. Efter tävlingens slut stannade vi kvar i stockholm för att träffa vänner:) Det gäller att ta vara på tillfällena..:) Efter det var jag hemma nästan en vecka för träning med Peter, spel på Sand m.m Och i lördags åkte jag till Göteborg, bodde hos Erika denna gången. Camilla Lennarth kom också ner från Sthlm och så anslöt Emelie och Lisa, det blev Sushi och vinkväll:) Jag åkte till Göteborg för att vara med på Barngolfen på måndagen på Hills. Det var andra gången för mig och det var jättetrevligt! Vi spelar och samlar in pengar till Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus, och i år samlades det in 2,2 miljoner kronor!! Det var en härlig dag med leenden på allas läppar och en rikitgt bra stämning. Jag fick äran att spela med Ralf Edström och tre företagare från Göteborg och vi representerade Newbody. Dagen avslutades med bankett på Elite på Avenyn med god mat, auktion och underhållning!

Dagen efter var det dags för inspel på Onsjö Gk. Det var en LET Access /Nordea Tour som spelades där i veckan. Det var som i övriga Sverige, väldigt regnigt.. Jag spelade okej första dagen, sämre andra dagen och ganska bra sista dagen. Men jag fick inte till scorerna riktigt. Jag tyckte jag spelade bra enligt min plan, men det var lite motigt.. Jag hamnade på en 25eplats. Jag kom hem därifrån igårkväll och idag har jag gymmat och hämtat mina nya höstkläder från Daily Sports. 😀 Sååå kul med nytt och det var så himla fina kläder! Känns ju väldigt passande nu när hösten kom på en sekund..

Jag har träningsvecka denna veckan och nästa vecka är det dags för Europatourtävling på Vasatorp, Helsingborg! Ska bli jättekul! Har ni inget för er så åk gärna dit, det blir golffest:)

Ha det bra,

Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *