Sydafrika

Posted by on okt 25, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Förra veckan var jag i Sydafrika och spelade tävling. Vi var utanför Durban på the southcoast. Vi spelade banan San Lameer som var i bra skick. Det är bana som egentligen är ganska enkel i vinstilla förhållanden men blåser det lite kan det ställa till det då det är mycket vatten på banan. Det regnade i skurar nästan varje dag och det blev tillslut bara 3 rundor istället för 4. Jag spelade stabilt och gick på 74-70-75 och slutade på en delad 16eplats. Vilket är min näst bästa placering på LET.

Jag hade pappa med mig och vi hade valt att vara kvar två extra dagar. Så vi spelade en bana som heter Wild Coast som låg i närheten och sedan åkte vi till Durban. Vi gick på Casino, spelade en runda golf och åt mexikanskt innan vi åkte hem på onsdagen.

Jag har haft ont i halsen/varit förkyld/hostat i snart två månader så jag tar det lugnt med träningen nu innan jag sätter igång på måndag igen.

Nästa tävling blir förmodligen Dubai i december, och sedan slutkvalet i Marocko.

Utslaget på andra hålet

Här skrapas det vatten från nians green efter regnet

Vid havet

I närheten av banan finns ett Waffle House vid havet som är fantastiskt! Chocolate chip waffle med banan och grädde och Mangojuice 🙂

17e hålet på Wild Coast

/Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *