Stabilt på A6, nu Finland

Posted by on Aug 7, 2012 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

(Jag upptäckte nu att mitt senaste inlägg som jag skrev efter första dagen på A6 inte publicerats…. Men jag sammanfattar tävlingen lite kort i detta inlägg. )

Det blev en 13e-plats på A6 Ladies Open. Jag spelade stabilt och bra men hade inget flyt med puttningen under någon av dagarna. Det kändes tråkigt för det kändes som det var så himla nära att det skulle bli riktigt bra scorer och en topplacering. Jag slutade 3 över par totalt med scorerna 71-75-73. Men det var en rolig tävling och banan var återigen riktigt riktigt bra! Det var även väldigt kul att det var Anna DS tur att vinna, det var hon värd! Hon har haft många topplaceringar de senaste åren men aldrig vunnit. Det var även Anna som kom tvåa efter mig förra året på A6.

Efter tävlingen har jag tränat fys, golf, vilat och umgåtts med vänner och Olle. Men nu är jag på väg till Stockholm för att imornbitti flyga till Helsingfors för att spela LET Access (deltävling i undertouren till Europatouren). Det ska bli kul att tävla mot snäppet vassare motstånd igen. Vi är ca 100 spelare och endast 25 klarar cutten (får spela alla dagar), så det är tufft eftersom det också brukar vara en hel del europatourspelare med på dessa tävlingar. Pappa är med mig på denna tävling och direkt efter stannar jag i Stockholm för att spela Match-SM på Österåker.

Så jag är hemma igen i slutet på nästa vecka! 🙂

Wish me luck
/Julia

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *