Snart bär det av till Turkiet

Posted by on maj 1, 2014 in Blogg | 0 comments

Nu är det bara några dagar kvar tills det blir tävling igen och det blir i Turkiet. Ska bli kul att sätta igång igen! Veckan efter ska jag spela undertourtävlingen till LET i Kristianstad och efter det ska jag till Holland för LET-tävling igen. Så tre veckor i rad blir kul!

Förutom att träna har jag varit på massage i veckan hos Annika Ottosson på Jönköping Hotell och Konferens. Jag har varit där ett par gånger nu det senaste för min rygg och det känns bättre efter varje gång:)

Jag håller också på att planera min tävling just nu. Julia Invitational går av stapeln den 11e juni på JGK i år. Igår hade jag möte med en av huvudsponsorerna för tävlingen och imorn har jag möte med en annan. Jag gillar sånt här:)

Hoppas ni haft en bra Valborg!
/Julia
En bild på Rebecca från när hon och de andra tjejerna var här i helgen

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *