>Smådalarö gård open

Posted by on Jul 26, 2011 in Blogg | 2 comments

>Hej!
Nu är semestern slut och jag befinner mig i Smådalarö för ännu en Nordea Tour tävling. Denna gången är spelsystemet annorlunda. Man räknar poäng, birdie ger 2 poäng, par 0 poäng, bogie -1 och dubbel eller mer -3 poäng. Så det gäller att få i några birdies. Idag va första tävlingsdagen och jag fick ihop 4 poäng totalt. Min score egentligen var ett under par, vilket jag är nöjd med. På 4 poäng ligger jag på 15e plats. Imorgon slår jag ut tidigt, 8.20.

Ikväll var vi spelare + caddies bjudna på en otroligt stor och god buffé på klubben. Det fanns riktigt god skagenröra, lax, färska räkor, revben, salladsbord och efterrättsbuffe:) mätt i magen ligger jag nu i sängen och bloggar från mobilen.

Godnatt
/Julia

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. scefTritTeete

    Honourable bye, considerate chum 🙂

  2. accoumlon

    Obedient bye, considerate friend 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *