SM Match

Posted by on jul 2, 2017 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

I veckan var jag på fina Ullna och spelade SM i matchspel. Banan var i fantastiskt fint skick och tävlingen var bra arrangerad. Jag och Cajsa åkte upp tillsammans efter ett gympass i tisdags morse och spelade in banan. På onsdagen var vi först hos Daily Sports på besök sedan tränade vi och spelade 12 hål till. Dagen efter det var det dags för start av tävling och det var vinna eller försvinna som gällde. 18 hål i varje match. Jag blev lottad att möta Hanna Roos ifrån Uppsala. Jag tyckte att jag började bra men förlorade några hål i rad och var helt plötsligt 3 ner efter 9 hål. Det kändes lite uppgivet och som att jag hade en lång uppförsbacke framför mig. Men efter 12 hål hade jag hämtat in det och vi var lika. Mitt spel var mycket bättre sista nio och det var spännande i matchen hela vägen in då jag vann på sista hålet med 1-0. Lättnad och glädje!

Vi åkte och handlade till en enkel tacos som vi snabbt slängde ihop i lägenheten vi fått låna inne i Stockholm. En tidig start väntade dagen därpå och förhoppningsvis två matcher. Jag fick möta Martina Edberg ifrån Hook och tyckte även i denna match att jag började bra och stabilt. Jag hade några chanser i hålkanten i början av rundan men började sedan tappa på enkla misstag samt att Martina fick i någon birdie. Det var extremt blåsigt och svårspelat så jag hade tyvärr inte så många birdiechanser. Jag lyckades vinna några hål sista nio men förlorade tillslut ändå. Martina spelade bra och fortsatte göra det i de kommande matcherna också och slutade tvåa i hela tävlingen.

I och med att vi var 32 som startade och jag lyckades vinna första matchen (16 spelare kvar) men förlorade andra så kom jag delad 9a.

Nu väntar både träning, vila och jobb innan det är dags för nästa tävling som är Lag-SM på Barsebäck vecka 29! 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *