Slovakien och Midsommar

Posted by on jun 23, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej, det här inlägget skrevs söndag eftermiddag men jag postar det nu då jag först haft internet nu.

Just nu är jag påväg från Slovakien till Italien. Vi gör ett stopp i Wien och övernattar innan vi flyger tidigt måndag morgon till Rom. Tävlingen i Slovakien gick inte som jag hade tänkt mig. Spelet kändes helt okej och ju längre veckan gick kändes slagen bättre och bättre. Första dagens spel var helt okej till en början. Fick inte i någon birdie på hela rundan och bogies kommer gärna på denna banan då den är ganska klurig på vissa ställen och väldigt ondulerade greener.  Jag avslutade sämre och gick fyra över par sista 6 hålen tyvärr. Jag kom in på +5. Dag 2 slog jag bollen lite bättre men när jag missade green blev de ofta bogie. Det blev +5 igen och jag var +10 totalt och hamnade på en 70e plats, två slag utanför cutten. Tråkigt!! Jag kände att jag hade så mycket mer att ge. Det var stolpe ut på flera ställen och spelet kändes bättre än resultatet. Men vi fick istället glädja oss åt att det var midsommarafton. Rebecca, Lisa och jag gjorde kransar och satte på oss våra vita klänningar. Passande nog var det ”Players party” på fredagkvällen så vi passade på att umgås, spela spel och dansa några timmar med syskonen Carlborg. Det blev en bra kväll! Lördagen och söndagen har gått till träning, både golf och fys. Vi sprang förövrigt upp för skidbacken idag…!! Sjukt jobbigt och vi lär känna av det i benen imorgon!  För er som inte vet så är det alltså en skidort den här golfbanan ligger i. Idag följde vi även ledarbollen några hål eftersom vår vän Camilla spelade i den och vann!! Så himla kul!

Lisa som var med mig denna veckan åker hem imorgon och istället kommer pappa till Italien. Även min syster med man kommer på onsdag!! Kul!!

Nu är det bara att träna vidare och försöka hitta formen igen. Tävlingen börjar på fredag. På söndag flyger jag och pappa till London. Då ska jag spela förkvalet till British Open på måndagen. Den veckan är det också vanlig LET-tävling i London.

Hörs snart!

Julia

Såhär fint hade de gjort på rangen, Nice day 🙂

Rangepass med slalombacken i bakgrunden

En lite rolig bild på när Rebecca puttar, Jonas kollar på och Lisa äter äpple…

Det var longdriving-tävling uppe i backen i år igen. Jag var långt ifrån vinst, men kul att slå och rakast slog jag nog iallafall:)

En kväll fick vi en golftårta till efterrätt:)

Det var ju midsommar så vi klädde upp oss och gjorde kransar:)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *