Skön start i förkvalet

Posted by on Dec 8, 2012 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej!

Vi har varit här i Marocko en vecka nu och det känns faktiskt som en evighet. Det började med 4 inspelsdagar som gick ganska segt men välbehövliga! Efter det var det dags för tävling. Jag är i Grupp A som började på Al Maaden. Det var nervöst de första hålen men jag lyckades hålla mig lugn och slå bra slag. Jag spelade bra hela första rundan och puttade ännu bättre. 15 greenträffar och 29 puttar resulterade i 68 slag (4 slag under par). Bra start! På det låg jag delad trea. Igår var det dags för vår grupp att spela på Amelkis. Lite tuffare bana tycker jag. Smalare och fler hinder. Jag spelade bra även där och kom in på 69 slag (3 slag under par). 17 greenträffar visar på stabila järnslag, skönt! Nu är det bara att fortsätta kämpa, för det är hälften kvar av detta förkval. Jag ligger just nu på andraplats. Det spelar ju faktiskt ingen roll om man vinner detta förkval eller om man kommer 44a, men jag ska ta det lugnt och kämpa vidare.

Jag och Olle sitter just nu och chillar på Al Maaden eftersom Jennifer startade en timme tidigare än oss idag så vi får vänta här lite innan jag värmer upp. Men snart är det dags för kl 10.30 slår jag ut på hål 1.

Wish me luck

/Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *