Sista dagen på Arcos

Posted by on Mar 17, 2013 in Blogg | 0 comments

kl 01.00 inatt åkte tjejerna mot Malaga flygplats, så var det bara jag kvar.. Fast det kom faktiskt några svenska killar + coacher igår kväll som ska vara här kommande vecka. Så idag har jag tränat hela dagen. Det har varit ganska bra väder. Körde sving, wedgar och puttning på förmiddagen och efter lunch körde jag korta wedgar, bunker och blandade närspelsslag. Jag avslutade dagens träning med att köra ett intervallpass upp för berget. Tungt, men skönt efteråt!

Nu har jag packat och ätit god middag som Tom lagat. Köttfärslimpa med ris, sallad och champinjonsås. Tom skjutsar mig till flygplatsen imorn. Planet går 9.15 och jag ska mellanlanda i Madrid innan jag flyger vidare norrut och landar i Köpenhamn. Därifrån får jag ta tåget till Jönköping. Lång dag, men på tisdag ska jag börja dagen med massage på Nordic Wellness Atlantis Spa. 🙂

Det är lite sjukt, men jag har i princip inga bilder från denna resa. Kameran har inte åkt ur fodralet ens.. Men jag hoppas det blir fler bilder från nästa resa, Marocko om en vecka:)

Ha det bra,
/Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *