Screening på Medic Rehab

Posted by on Apr 6, 2017 in Blogg | 0 comments

Tidigare i veckan var jag på Medic Rehab i Jönköping för att göra en screening av kroppens rörlighet och rotation. Jag fick komma till en tjej som heter Elionore. Hon var proffsig och gjorde ett bra jobb! Det hela gick ut på att jag fick testa min rörlighet och rotation på en ”matta” som hade massa linjer, streck och gradantal på sig.

Summa summarum av det hela så visade det sig att jag var rörligare än genomsnittet bland alla som testas. Jag var också rörligare än genomsnittet av golfare i min ålder. Så stelhet var inget jag behövde oroa mig över men däremot så kollade hon min axel som jag haft problem med tidigare och det finns lite att jobba på med den. Bra att bli påmind och medveten om det!
Tack så mycket Medic Rehab för att jag fick komma och testa detta!

Klicka här för att kika mer på detta.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *