Säsong 2014 över

Posted by on Dec 27, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej, nu är säsongen 2014 över och jag har ledigt över jul och nyår. En efterlängtad ledighet och lägligt nog kom snön till jul:)

Jag avslutade säsongen med Indien, Dubai och Marocko. Jag fick inte spelet att stämma. Det kändes ganska bra i Dubai, men där är marginalerna små och startfältet grymt bra, så det räckte inte till en klarad cut.. Jag behövde därför åka till Marocko för att finalkvala till LET igen.. Ett kval som jag, trots ingen toppform, hade en god magkänsla inför. Jag har spelat banorna tidigare och har lyckats väldigt bra där. Jag kämpade med att få spelet att stämma men var aldrig nervös över att jag inte skulle klara det. Men dagarna gick och spelet var sådär halvbra.. dom två första dagarna var puttningen dålig. Dag tre fick jag till det med puttningen, även att det långa spelet var ganska dåligt så lyckades jag gå tre under par och jag var nu med bland de 30 bästa. Dag 4 var klart sämre och det kändes som det var små misstag som kostade. Det var nära men ändå inte, jag gick 2 över par igen och halkade ner några placeringar men var med god marginal vidare till dag 5. Jag hade alltså nu säkrat något slags spel på LET 2015. Sista dagen skulle avgöra hur mycket. Jag startade tyvärr väldigt dåligt.. det kändes hopplöst och jag var 4 över par efter nio hål. Skulle jag fortsätta såhär så var risken att inte få spela något på LET nästa år. Men jag hittade lite kraft och gick två under sista nio och kom in på 74 slag. Jag halkade ju såklart ner några placeringar och kom på en 46e plats.. Det kändes väldigt tomt och jobbigt efteråt. Jag vet fortfarande inte hur många tävlingar jag får spela nästa år men det visar sig. Förhoppningsvis blir det 6-8 tävlingar.

Jag får göra det bästa av situationen helt enkelt och se det positivt. Att med det dåliga spelet lyckades jag ändå skaffa mig en kategori på LET. Nu är jag ledig drygt en vecka till innan jag sätter igång med golfträningen igen.

Hoppas ni alla haft en god jul! Och jag önskar Gott nytt år!

I Indien

Även den på banan i Indien

I Dubai, Foto: Andre Engelmann

Vi hann med en eftermiddagstur till Abu Dhabi också
Samanah Golf Club i Marrakech Marocko

På julafton med Martin och Jennifer

Från juldagen tillsammans med vänner

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *