Särspel i Jönköping Open

Posted by on aug 11, 2016 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

För några veckor sedan var det en proffstävling, Nordea Future Series, på Jönköpings Gk. Jag spelade väldigt bra första rundan och gick på 67 slag (3 under par), och andra rundan var lite kämpigare, som blev 72 slag. Det räckte till en delad förstaplats som då ledde till särspel. Det var jag och Ellinor Haag. Vi delade de två första hålen men på det tredje hålet satte hon en långputt för eagle och vann då tävlingen. Självklart blir jag missnöjd där och då men i efterhand nöjd över mitt spel!

Efter det var jag och Marcus på semester i några dagar runt om i Sverige och hälsade på vänner. Så härligt att ha några dagar ledigt på sommaren. Från semestern i Stockholm åkte jag och Emelie vidare till Sundsvall för tävling. Mitt spel kändes ganska bra där men resultatet blev inte alls bra.

Jag var hemma en sväng och tränade och jobbade innan jag åkte till Norge igår för LetAccess-tävling. Idag var första tävlingsdagen och det kändes helt okej idag också och jag gick på 72 slag (2 över par). Imorgon är det dags igen och jag startar på eftermiddagen.

Ha det så bra,

Julia

 

IMG_5208

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *