Redo för grönt gräs i Spanien

Posted by on feb 7, 2017 in Blogg | 0 comments

Nästa vecka åker jag till Spanien. Närmare bestämt Los Naranjos, Marbella. Det är där jag haft mina träningsläger de senaste åren och spenderat sjukt mycket tid. Känns nästan som ett andra hem. 🙂 Men nytt för denna gången är att jag åker tillsammans med Cajsa, vilket ska bli jättekul! Jag har ju tidigare åkt med mina göteborgsvänner men som sagt denna gång blir det med Cajsa som också är från Jönköping.

Jag ser fram emot värme, grönt gräs, spela på banan och träna mycket puttning. Jag ser helt enkelt fram emot att träna mycket, både golf och gym. Det är Cajsa jag tränar med på gymmet här hemma så vi fortsätter med hård fysträning även nere i Spanien.

Förra veckan var jag i Stockholm och träffade Daily Sports (där jag är ambassadör för deras kläder). Vi skrev nytt kontrakt för året och jag fick ta del av lite nytt som händer inom företaget. Mycket spännande! Jag är otroligt tacksam över att få bära och representera detta härligt sportiga, tjejiga varumärke.

Hörs snart,

Julia

Toni Plana

 

I Spanien med Gibraltar i bakgrunden

 

IMG_8218

 

Hål 7 på Los Naranjos

IMG_8283

 

Hål 18 på Los Naranjos

IMG_8237

Och den härliga strandpromenaden längs Marbella strand

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *