>PGA Nationals och Match mot Norska toppidrottsgymnasiet

Posted by on Apr 17, 2011 in Blogg | 0 comments

>

Hej allihopa!
Senaste tiden har det blivit mer och mer tid på golfbanan då fler banor har öppnat. Här i Halmstad har de flesta banorna öppnat för spel nu och även min hemmabana Jönköpings Gk har öppnat. Förra helgen hade vi även städdag på golfklubben, så nu har vi(några juniorer) skurit runt alla sprinklerlock på banan.

Jag och Cajsa på städdagen

Med skolan har vi det senaste varit och spelat på PGA Nationals i Bara, utanför Malmö. Väldigt fin bana och mycket tuff. Då det också var storm denna dag blev det inte lätt att placera bollen där man ville. Men kul att spela en så grym bana.
I torsdags spelade vi match mot Norska Toppidrottsgymnasiumet. Dessa grabbar och flickor är duktiga, många av dem spelar i norska landslaget. Men School of golf vann:) Jag fick faktiskt spela två matcher samtidigt mot två norska landslagstjejer. De va duktiga och jag förlorade en match och vann en. 75(+3) slag blev det på Björnhult Golfklubb.
Jag har även varit hemma i Jönköping och träffat min tränare. Vi tränade och provade ut en ny spoon, men jag har ännu inte bestämt mig om vilken jag ska ha. Men det ska jag snart komma fram till för snart är tävlingssäsongen här. Första tävling blir som vanligt Hjo-S-Open i Hökensås som går av stapeln i slutet på April. Sedan blir det Nordea Tour!
För några veckor sedan var min syster Jennifer här på besök och då var vi ute på Vilshärad och spelade. Sedan åkte vi och åt italiensk glass, fantastiskt gott! Här kommer några bilder från det.
Jag och Jennifer på Vilshärad

Italiensk glass 🙂

En bild som jag tog när jag var ute o sprang en dag. Vackra Halmstad:)

För att läsa lite om vad vi gör på skolan så kan ni kolla in skolans hemsida .

Ha det så bra!
Kram Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *