PGA National x2

Posted by on maj 29, 2017 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

PGA Sweden National utanför Malmö är ett mycket trevligt ställe med två fina banor i bra skick, fantastiska träningsmöjligheter samt ett härligt klubbhus med bra restaurang. Jag har nämligen varit där 2 gånger inom de senaste drygt två veckorna. Ena gången på ”semester” med Marcus och andra gången tävling på LET Access-touren.

Det var så att förra året på Sands 10-årsjubileum så slog jag till med en riktigt bra runda, 64 slag, vilket gav mig ett presentkort på golfpaket för två personer hos PGA National. Så nu i mitten av maj var det dags för mig och Marcus att åka dit. Vi hade tur med vädret och hade det himla bra. Vi spelade en runda på varje bana samt åt en god middag och spelade biljard på kvällen och bodde sedan i en av deras sviter på hotellet. En riktigt härlig och behövlig helg helt enkelt 🙂

Drygt en vecka senare var det dags igen, dock åkte jag själv, men pappa kom ner senare. Tävlingsdags på touren Swedish golf Tour/Let Access. Väderförhållandena var tuffa och banan spelades relativt svår. Jag hade en bra först runda, sämre andrarunda och en bättre tredjerunda. Jag kom tillslut på en 27eplats. Startfältet var starkt, näst intill hälften av spelarna är eller har varit Europatourspelare. Detta var min första stora tävling för året och jag känner mig ganska nöjd. Finns alltid mer att hämta men det var kul och jag gjorde mitt bästa.

Nästa tävling är nästa vecka i Finland.
/Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *