>Påväg till ystad

Posted by on sep 8, 2011 in Blogg | 0 comments

>Hejsan!
Just nu sitter jag på tåget mot Ystad. Jag har haft seminarie i skolan idag i en kurs som heter vetenskaplig metod: teori och tillämpning. En kurs som handlar om att lära sig att skriva uppsats och göra undersökningar utifrån vetenskaplig text. Men när jag kommer fram till Ystad ska jag ut till Abbekås golfklubb för att träna lite. Imorn börjar nämligen junior-SM i klubblag då jag tävlar tillsammans med jönköpings gk. Om vi är ett av de fyra bästa lagen på söndag så får vi spela final i Spanien i november som vi fick göra förra året. Vi är alltså 16 lag i Ystad som ska bli 4. Detta ska bli jätteroligt, håll tummarna för oss i helgen:)

Ha det bra
Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *