Pargate PG 2000 TPX – avståndsmätare

Posted by on apr 7, 2013 in Blogg | 0 comments

Som golfspelare på lite högre nivå är en avståndsmätare ett måste. Det ger så mycket bättre feedback på din träning när du får exakta måttet till flaggan än om du inte vet exakt. På Nordea Tour får du faktiskt använda kikaren när du tävlar vilket är väldigt smidigt. Men än så länge får du inte använda den på LET eller på undertouren LETAS. Jag vet inte riktigt vilket jag tycker är bäst, jag tycker det går smidigt att stega fram måttet också.  Banguiderna vi får köpa är så bra nu för tiden.

Hur som helst så har jag en ny laserkikare nu då min förra valde att lägga av när jag var i Portugal i januari. Min nya är en Pargate PG 2000 TPX som har både Target Mode och Scan Mode. Den har en räckvidd från 5 meter till 1750 meter och kan mäta flaggor 375 meter bort. Den väger bara drygt 200 gram! Den är väldigt enkel att använda och jag gillar den! Man lär sig snabbt hur man ska använda den även om det kan verka svårt i början. Den finns i olika färger och jag valde en vit/svart som jag själv tycker ser fräsch ut.

Pargate har ett samarbete med Nordea Tour, vilket gör att spelarna får en viss rabatt på deras produkter. Sånt gillar vi! Produkter som vi verkligen behöver.

Kika gärna in på deras hemsida, golfkikaren.se

Se till att börja säsongen med en ny laserkikare, för den kommer hjälpa dig till lägre scorer.

Ha det bra

/Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *