Örebro och Elisefarm

Posted by on sep 18, 2016 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

För några veckor sedan var jag och spelade Nordea Tour-tävling i ett väldigt blåsigt Örebro, på Mosjö Gk. Banan var i bra skick men vädret var inget vidare.. Kallt och näst intill storm. Det var längesen jag spelade i så pass blåsiga förhållanden. Men jag spelade bra! Jag hade scorerna 71-74-71 och kom på en 7e-plats. Jag var nöjd med mitt spel och hur jag hanterade blåsten och spelade smart.

Efter Örebro var jag hemma en vecka och tränade och även jobbade lite. I tisdags denna veckan åkte jag ner till Elisefarm för att spela LET Access där. Elisefarm Ladies Open by Fanny Sunesson. För er som inte vet, Fanny har varit en toppcaddie i många många år, bland annat åt Stenson. Hon hade nu hand om denna tävling och gjorde det bra. Hon satte upp banan till lagom svår. Jag hade aldrig tidigare spelat Elisefarm och kände under inspelsvarvet att det kunde bli tufft i veckan. Många svåra bunkrar som låg ”bra” till.. Men när väl första tävlingsdag var igång som kändes det lättare. Jag hade en jättebra runda och kom in 5 under par, 67 slag. Dag nummer två bjöd på väldigt mycket mer blåst och det blev tufft. Jag tappade lite på slutet och kom in på 77 slag. Sista dagen var lika blåsig men jag lyckades hålla ihop det bättre och det blev 73 slag. Jag kom på en delad 15e plats.

På tisdag åker jag till Frankrike för att spela LET Access-tävling. Det ska bli kul! 🙂

IMG_6807

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *