Öppning av hemmabanor

Posted by on apr 6, 2017 in Blogg | 0 comments

Under senaste veckan har båda mina hemmabanor öppnat, vilket är så kul! Nu kan jag släppa nötandet på rangen lite granna för att gå ut och spela och träna på banan. Förra helgen spelade jag och pappa premiärrundan på Jönköping. Grönt och fint var det och alldeles underbart i vårvädret!

Igår var jag och Cajsa ute på Sand och spelade i stormen. Vårvärmen försvann men med några lager av kläder på oss så löste vi det och hade kul och fick till bra träning! 🙂

Status på mitt spel just nu så kan jag säga att det känns ganska bra! Jag har scorat bra de rundor jag har spelat här hemma men det finns alltid delar att slipa på! Idag ska jag ha träning med tränare Thomas 🙂
Första tävlingen för min del blir sista veckan i April, så nu är det bara några veckor kvar 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *