Omladdning

Posted by on Mar 12, 2015 in Blogg | 0 comments

Hej,

Just nu befinner jag mig i Spanien igen efter att ha varit hemma drygt två veckor för omladdning. Det kändes välbehövligt med dessa veckor hemma då jag hann träffa min golftränare Peter, min fystränare Josefine, få nya järnklubbor och wedgar, mina kläder från Daily Sports hann att komma och även skorna från Ecco. Och så hann jag umgås mycket med vänner! Jag avslutade vistelsen hemma med en långhelg i Göteborg, för att fira min kompis Lisa som fyllde 25 och umgås med andra vänner!

I måndags flög jag, Lisa och Erika till Marbella igen för träningsläger. Vi kom fram till ett varmt Spanien denna gång. Även om jag och Erika hade det väldigt bra förra gången så känns det här ännu lite roligare nu när solen är framme, inte ett moln och ca 20 grader 🙂 Rebecca landade igår kväll och Sandra kommer på måndag.

Vi har det väldigt bra här, det känns lite som ett andra hem. Vi bytte i och för sig lägenhet denna gång till ett nytt ställe, vilket blev jättebra. Vi bor 5 minuter från banan och precis vid affären.

Hörs om ett tag,

Julia

IMG_5681

 

Familjen gjorde brunch en lördag som var supergod:) 

IMG_5701

Mina nya kläder från Daily Sports, allt var jättefint och jag kommer trivas såå bra!! 

IMG_5716

 

Jag fick också nya snygga gymkläder från Daily Sports Excerise. Kul med mycket färg och mönster! 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *