Nytt år och nya möjligheter

Posted by on Jan 2, 2017 in Blogg | 0 comments

Hej på er,
Vi kan nu lägga 2016 bakom oss och sikta in oss på ett nytt år med nya möjligheter. 2016 blev ett lite annorlunda år för mig både golfmässigt och privat. På golfsidan bytte jag tränare till Thomas, jag ändrade mitt fokus för träning och golfen överhuvudtaget. Jag ville satsa på att göra det jag mår bra av. Jag ville oftare känna mig nöjd än missnöjd. Därför var jag nöjd med varje träningstimme jag faktiskt gjorde istället för att fokusera negativt på de träningstimmar som jag inte gjorde. I början av säsongen fanns spelet på träning och jag kände en glädje över spelet igen. Jag fick ett kvitto på att jag kunde slå slagen jag ville, sätta puttarna som jag brukar, våga svinga som jag ska utan rädsla för vad som ska hända. Men så fort det blev tävling så låste det sig. Jag fick bara rådet att fortsätta tävla för att komma ur det. Jag gjorde det och sakta men säkert kom även resultaten och rädslan försvann mer och mer. Mitt självförtroende började byggas igen. Jag började scora under par, jag var i toppen på resultatlistor och jag slog ett banrekord på 64 slag.

Jag bestämde mig för att hoppa över kvalet till Europatouren. Jag känner att jag behöver ha fler bra tävlingar i ryggen för att höja mitt självförtroende ännu mer och jag behöver slipa på mitt spel för att känna att det räcker för den nivån. Jag kommer därför att spela på LET Access och Nordea Tour i år med sikte på ett kval till hösten.

Jag kan konstatera att jag mår så mycket bättre nu än för ett år sedan och det tar jag med mig som ett kvitto på att jag är på väg åt rätt håll.

Jag vill tacka alla som stöttat under året, vänner, familj, medlemmar och inte minst sponsorer. Utan er hade det aldrig gått! Sponsorerna hittar ni på förstasidan.

Nu blickar vi framåt! Hoppas ni alla haft en härlig jul och nyår!

Kram Julia

img_8852

img_8687

img_8733

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *