Ny tränare och nytt jobb

Posted by on mar 22, 2016 in Blogg | 0 comments

I januari satt jag och Peter (min dåvarande tränare) ner och pratade både om det som varit och om framtiden. Vi kom fram till att det kunde vara bra för mig att byta tränare. Jag har haft Peter i ca 10 år och han har hjälpt mig väldigt mycket. Vi har haft ett bra samarbete och jag är tacksam för allt han lärt mig. Och tacksam för all positiv energi du gett mig och hur du trott på mig i alla lägen! Men nu var det dags för förändring, och vi kom tillsammans fram till att jag skulle prata med Thomas Persson. Jag har tränat vissa delar under en period med Thomas tidigare och kände efter vårt första möte att det här kommer bli bra! Vi har kört regelbunden och effektiv träning från början av februari och det känns väldigt bra!

IMG_4593

Tack för allt Peter

Jag fick även erbjudande att börja jobba hos Thomas, i hans golfshop på Sands Golfclub. Jag gjorde min första dag i fredags och det känns som ett roligt jobb! Jag jobbade ju lite extra i shopen på JGK förra året, så jag tar med mig kunskaperna därifrån och lär mig mycket mer från och med nu. Imorgon, onsdag, har vi säsongsöppning för medlemmar och på torsdag öppnar vi för allmänheten.

Ha det bra,
Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *