>Nordea – premiär

Posted by on Maj 20, 2011 in Blogg | 0 comments

>

Heej!
Sedan jag skrev senast har jag hunnit spela två stycken Nordea Tour tävlingar, en på Mölle Gk förra veckan och idag kom jag hem från Ven där jag spelat St Ibb Ladies Open. Förra veckan på Mölle kändes spelet okej men jag hade svårt att få bollen i hål. Det kändes som att jag spelade bättre än vad resultatet visade. Det var en riktigt tuff tävling, det blåste en hel del, tuffa flaggplaceringar, svåra och ganska snabba greener och dessutom är många av banans hål långa. Mitt klarade cuten men det var inte mycket mer än så.
Efter det blev det hem till Jönköping för en vilodag och en träningsdag innan jag åkte till Ven för att spela St Ibb Ladies Open som också ingår i Nordea Tour. Det är en 9-hålsbana som är mysig och väldigt fin. Banan var inte i så bra skick tyvärr så det hoppade väldigt mycket på greenerna tyvärr vilket inte alltid kändes helt rättvist när man såg sin boll hoppa ut linjen. Men det är samma för alla och förmodligen hade alla någon putt som hoppade ur linjen. Ett bra första varv på ett under par ledde till en delad ledning efter första dagens spel. Spelet kändes bra och många puttar trillade i. På kvällen fick jag tyvärr höra en tragisk nyhet.. Jag försökte att inte tänka på det under tiden som jag spelade dagen efter men det dök upp i bakhuvudet flera gånger under rundan. Jag kände mig inte på humör och hade inte kämparglöden riktigt. Allt annat känns så oviktigt när det händer något sånt här. Men jag försökte kämpa de två sista dagarna och det blev 5 över par båda dagarna. Så jag slutade på +9 och en 12eplats.
Jennifer
Jag utanför vårt boende
Vid hamnen på Ven
Jennifer och Denise
Vi bodde väldigt fint precis vid havet på Ven. En mysig ö tycker jag. 
Nu är det dags för tenta på tisdag, så det blir plugg i helgen. Sen åker jag till Smögen med Olle för en avkopplande helg. Efter det är det dags för träning och tenta igen. Nästa tävling blir Nordea Tour i Finland och vi åker den 7e juni. 
Ha det bra!
/Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *