Next up, Indien

Posted by on Nov 29, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Träningslägret i Spanien var bra och man kan säga att vi utnyttjade varje soltimme med att åka mot banan när det fortfarande var mörkt ute och sedan köra hem när mörkret lagt sig. Vi bodde i en fin lägenhet där vi kunde laga mat tillsammans på kvällarna. Jag gillar det stuket, det känns som hemma fast i Spanien. Vi har ju lärt känna en hel del människor där nere nu så det är så roligt att träffa dem varje gång vi kommer dit!

Nu har jag varit hemma i tre dagar som jag har spenderat med träning, julmys och packning.. Inte lätt att packa inför drygt tre veckors resande i tre olika länder med olika klimat… Men jag ska inte klaga, jag ska få spendera december på fina golfbanor, i skönt väder och med goda vänner! Imorn åker jag nämligen till Indien som blir första stoppet.

Igår träffade jag Jönköpings-Posten som gjorde en intervju med mig. Idag var resultatet i tidningen och det blev väldigt bra! 🙂

Ha det bra, så ska jag försöka uppdatera så gott jag kan under dessa veckor.

Julia

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *