Nära skjuter ingen hare

Posted by on Mar 15, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

I torsdags spelade jag stabilt förutom en dålig dubbelbogie. Jag kom in på 2 över par och kände att det var okej men det finns mer att hämta!
Igår spelade jag också stabilt. Första nio hade jag två dåliga slag som blev till bogie och dubbelbogie.. Annars var det bra! Sista nio var bättre! Jag hade många bra birdiechanser men bollen rullade antingen över hålkanten, i hålkant eller stannade precis kort om. Jag visste att jag var tvungen att gå under par sista nio för att klara cutten och därför blev det en liten stress. Men jag spelade iaf bra. Och puttningen var också bra, det var det lilla som fattades. Så tråkigt att missa cutten med två slag. Känns nära men ändå inte..

Men jag tar med mig att drivarna var bra (92% fairwayträffar båda varven). Och puttningen var också bra!

Nu är det bara att jobba vidare och jag längtar redan till nästa tävling.. Vilket tyvärr är om 7 (!!!) veckor..

Det var kul att sätta igång nu iaf!
Ha en bra helg!
Julia

20140315-084835.jpg

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *