Mot Spanien

Posted by on Nov 15, 2014 in Blogg | 0 comments

Hej, Ikväll åker jag och Erika till Spanien, Marbella. Och imorn kommer Linda (Wessberg) ner och senare i veckan kommer Sandra (Carlborg)! Det ska bli kul att få träna i värmen och på bra banor. Vi kommer som tidigare mestadels att hålla till på Los Naranjos men vi ska även testa några andra banor denna gång:) Jag blir borta i 10 dagar innan jag kommer hem för att ladda om i tre dagar innan jag drar till Indien för tävling. Ja, jag kommer förmodligen att komma med i Indien, vilket jag inte trodde för ett tag sedan. Så nu är visumet fixat och biljetter bokade så jag hoppas jag kommer med!

Veckorna som gått sedan jag var i Sydafrika har bestått av golfträning, mestadels i studion, mycket fysträning, jag har umgåtts med vänner och fixat andra delar med det här golflivet, så som pappersarbete, boka hotell, flygbiljetter och fixat visum..

Igår åkte jag till Göteborg för att överraska Erika som fyllde 26 år! 🙂 Idag vaknade jag upp sjuk tyvärr 🙁 Får hoppas att det går över fort när jag kommer ner till värmen!

Ha det bra,

Julia

En Bild från Nordic Wellness med kläder från Daily Sports ! 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *