Missad cut med ett slag i Italien

Posted by on Jul 2, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Italien var jättekul och väldigt fint, och såklart väldigt god mat! Vi anlände på måndagen och spelade några hål och sedan gick banan. Sedan spelade vi banan både tisdag och onsdag och tränade torsdagen. Tävlingen började på fredagen och jag började ganska bra men kom in på +5.. Banan var ganska trixig med både små och stora greener, smala och breda fairways. Dag 2 började också bra, blev lite sämre i mitten jag var +3 efter nio hål. Jag visste att jag skulle behöva gå under par sista nio för att ha en chans. Jag gick 1 under par men det räckte inte. Jag missade cutten med ett slag. Så tråkigt! Men det var bara att ta nya tag och jag tränade och vilade på söndagen innan vi flög till London. Tävlingen här i London börjar imorn, torsdag, och jag startar 12.51.

Idag var det pro am här hela dagen så det blev inget spel för mig. Jag passade på att ta det lite lugnt. Jag började kl 8 med putträning med Jon Karlsen en timme. Sen tränade jag en timme till och sen tog jag en välbehövlig massage av en av massörerna här. Det var första gången jag var hos henne och hon var riktigt duktig! Hon kunde direkt se att jag var stel i ena höften och ryggen. Hon kämpade hårt med kroppen och när vi var färdiga var rörligheten mycket bättre:) Efter det tränade jag lite till och sen lunch. På eftermiddagen körde jag ett lättare gympass och sedan vilade. Nu ska jag sova. Jag bor tillsammans med Camilla denna veckan:)

Ha det bra!

Julia

Igår på välkomstmiddagen fick vi göra egen sushi. Rebecca med sina sushibitar

En väldigt smal par femma i Italien

Lunch i Italien med Rebecca, Jossan och Jonas

I Perugia

Vi badade i en sjö. Här står pappa på bryggan

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *