Minisemester i Sverige

Posted by on sep 9, 2015 in Blogg | 0 comments

I helgen som gick var jag och Marcus i Stockholm för en liten minisemester. Så skönt att få två dagar ledigt, vilket inte händer så ofta.. Och när jag är på semester får jag alltid ett sug efter något nytt resmål 🙂 Jag kollade runt lite på internet och ramlade på en sida som heter fritiden.se där de hyr ut stugor och lägenheter. Jag kollade runt och insåg att det finns stugor och lägenheter att hyra i princip överallt i Sverige genom denna sida. Det är framför allt många privatpersoner som hyr ut sina stugor på detta sätt. Och nu när det är lågsäsong på sommarställena är det betydligt billigare. Genom min golf bor jag redan nästan halva året på hotell, så den där lyxigheten med hotell känner jag inte riktigt längre. Jag kan tycka det är mysigare att hyra en stuga och göra min egen frukost och middag. Så jag ska kolla vidare på den där sidan, kan bli en liten weekend till i höst, eller en skidsemester i svenska fjällen i vinter kanske 🙂

Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *