Mina favoritoutfits hos Daily Sports

Posted by on Apr 9, 2017 in Blogg | 0 comments

Hej på er,

Nu är det vårigt i luften och banorna har så smått öppnat upp och hur härligt är inte det!

För några veckor sedan anlände mitt paket från Daily Sports med massor av fina vår- och sommarkläder, jag älskar alltihop! Denna gång fokuserade jag på att kunna matcha allt så jag gick all in på två färger, rosa och blått. Med lite komplettering av svart och vitt blir det superfina outfits!

Här nedan ser ni mina tre favoritoufits 🙂 Alla plagg på bilderna finns i webshopen, så in och kika där!

Outfit 1

Marinblått, vitt och klassiskt! Marge Cap/S Piké är min favorit från årets kollektion!

På bild: Marge Cap/S piké, Bertha Wind Jacket, Magic Pants

Outfit 2

Mesh-piké är alltid kul. Superskönt plagg som drar lite åt det vanliga modet – lite smått genomskinligt. Magic-byxorna kan aldrig bli fel och just denna färg är en riktig keeper!

På bild: Titti piké, Normie Wind Vest, Magic High Water

Outfit 3

I denna outfit är det västen som gör det, en supersnygg figursydd vindväst med dragsko i ryggen. Den har ett snyggt marmorinspirerat mönster med rosa detaljer som gör att matchningen med pikén och kjolen blir perfekt!

På bild: Mindy Cap/S piké, Marble Wind Vest, Magic Skort

Ha det bra!
// Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *