Marocko – LET-tävling

Posted by on mar 12, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Nu befinner jag mig i Marocko, Agadir. De två veckorna i Marbella, Spanien, var jättebra! Ett gott tjejgäng, bra banor, mycket träning, god mat och många skratt. I lördags åkte jag och Rebecca till Marocko för att spela tävling på LET. Våra pappor mötte upp oss på flygplatsen. I söndags tog vi en dag ledigt och gick och strosade längs havet. Måndag var inspelsdag + träning. Det kändes kul att komma tillbaka hit där jag spelade min allra första LET-tävling för nästan exakt ett år sedan. Jag gillar banan och den har sina svårigheter. Igår, tisdag, spelade jag Pro Am, min första Pro Am någonsin på Europatouren och det var kul! Idag har jag spelat 9 hål och tränat. Ikväll är det välkomstmingel med plockmat.

Jag startar 9.24 imorn från tee 10. Det ska bli kul att sätta igång med tävlandet igen!!

Ni kan följa mig på ladieseuropeantour.com

Ha det bra!

Julia

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *