Los Naranjos

Posted by on Feb 8, 2016 in Blogg | 0 comments

Hej,

Jag ville mest uppdatera om att jag är på banan igen, ja alltså inte riktigt golfbanan ännu, men jag är igång med träning igen. Och om tre veckor åker jag och Lisa Anderson till Los Naranjos, Marbella, Spanien för att träna i drygt två veckor. Vi trivs så bra där och det är alltid en härlig känsla att komma dit. Skillnaden i år är att det bara är jag och Lisa. Vi har ju varit fem stycken de senaste vårarna men nu bara två alltså. Men det kommer bli jättebra!

Annars här hemma så tränar jag, jobbar och jobbar på sponsorer.

20140225-160700.jpg

En Bild från när vi var på Los Naranjos för två år sedan.

Min fina bil, MINI, har jag lämnat tillbaka. Vi hade tre härliga år tillsammans:) Men nu är en ny liten MINI beställd och den kommer i slutet på mars. Det kommer bli super, jag längtar:)

IMG_1049

Detta var från när den var precis ny. Med åren fylldes den med loggor från mina sponsorer. 

/Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *