London, en vecka hemma och snart Tyskland

Posted by on Jul 13, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

I London spelled jag sådär, fanns några ljusglimtar då och då men annars var det tufft. Slog inte bollen tillräckligt bra och fick inte i puttarna. Efter tävlingen bestämde jag mig för att åka hem direkt, jag längtade hem efter 3 veckor ute i Europa. Vi skulle landa i Göteborg så jag bestämde mig för att stanna en natt där hos mina vänner. Det blev en dag på Liseberg, häng med vänner på kvällen och en skön dag på söndagen med brunch i Linné, promenad i Slottskogen och lite solning. Efter dessa dagar var jag redo för en träningsvecka i Jönköping. Jag har tränat i princip hela dagarna och umgåtts med vänner på kvällarna, perfekt kombo:) Vädret har ju varit underbart, vilket ger en massa energi!

Imornbitti flyger jag till München för att spela där nästa vecka. Jag valde att i år hoppa över Lag-SM med Jönköpings Gk. Det gjorde ont att ta beslutet för jag tycker att det är så kul att vara med tjejerna en vecka i Barsebäck. Förra året valde jag Lag-SM framför en Let-tävling men i år gjorde jag alltså tvärtom. Jag valde att satsa på mig själv. Hur det än har gått i slutet på året så kommer jag inte kunna ångra att jag inte gjorde allt för att lyckas på LET.

Så önska mig lycka till, jag ska göra mitt bästa!

JuliaEn Bild från Helsingborg Open förra året.

Foto: Tristan Jones

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *