Let Access i Finland

Posted by on jun 11, 2017 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej,
Just nu sitter jag på flygplatsen i Helsingfors och är redo att flyga till Göteborg. Där ska jag stanna några dagar för att imorgon spela Barngolfen på Hills. Det är en välgörenhetstävling i förmån för Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus. Det brukar vara en riktigt härlig dag så jag ser fram emot den i år också! Efter det ska jag spela en lite mindre tävling på Partille på onsdag. 36 hål är det som gäller.

I Finland har jag i allafall haft det bra. Bott med mina vänner Cajsa, Lollo och Emelie i ett fint hus. Men mitt spel var tyvärr inte där det skulle första dagen och kom in på +7. Slagen hamnade för långt ifrån pinnen och puttningen var inte den bästa.. Men dag två var det mycket bättre och spelet kändes normalt och många fler bra slag mot pinnen. Jag gick på par men missade cuten med två slag.. Bara att kämpa vidare och idag har jag och Emelie tränat några timmar och sedan tog vi en sväng i Helsingfors innan flyget ska gå.

Ha det så bra,
Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *