>Laddar för Vallda

Posted by on sep 28, 2011 in Blogg | 0 comments

>I helgen var jag hemma i kära Jönköping och firade födelsedag, träffade vänner och jobbade även lite med mitt smyckesföretag Creations By CJ. I måndags åkte jag till Vallda golfklubb för att spela in banan inför helgen. Väldigt fin bana med svåra greenområden. Det ska bli spännande att se vad det blir för scoorer. Imorgon är det dags för Pro Am innan tävlingen drar igång på fredag. Mamma o pappa kommer ner till Göteborg på fredag och stannar hela tävlingen, kul! Pappa ska vara min caddie också.

Igår var jag ute och tränade på Halmstad Golf Arena, (vet ni inte vad det är så kolla länken http://golfarenan.se/) och sedan gym på arenan också. Kvällssolen sken över rangen och jag bara njöt : )
Idag har jag tränat på Haverdal med Wetterstrand och sedan spelade jag 9 hål med 3 klasskompisar på Ringenäs.

Bild från Portugal med skolan, oktober 2009

Ha det så bra!
Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *