Julia Invitational

Posted by on Jun 9, 2013 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

I onsdags gick Julia Invitational av stapeln på Jönköpings Gk. Jag vaknade upp till underbart väder med klarblå himmel, vindstilla och ca 15 grader varmt. Som ganska snart blev till 22 grader. Så jag hade turen på min sida med vädret! Jag var på golfbanan 7.30 för att rigga det sista på banan och välkomna Nordic Wellness och Holmgrens Bil som var där för att delvis promota företaget. Holmgrens ställde upp fyra olika MINI Coopers vid entrén och Nordic Wellness fanns ute på banan för att hålla i en närmast-hål-tävling. Klockan 8 började spelarna trilla in och vi delade ut Startkit (beståendes av vattenflaska, peggar, tandborste, En gratis-vecka på Nordic Wellness och två olika rabattkuponger). 8.30 körde vi samling på terassen där jag hälsade alla välkomna och talade om planeringen inför dagen!

Klockan 9.00 gick startskottet och alla startade samtidigt på olika hål. Jag hade ordnat med en längsta-drive-tävling, tre olika närmast-hål-tävlingar och en Beat-the-pro. Jag hade även sett till att ingen gick hungrig på banan så därför fanns frukt och dricka från City Gross på hål 7, Grillning av Vaggerydskorv var det på hål 10 och kaka och kaffe fanns på hål 13 (mamma hade bakat och bryggt kaffet).

Efter rundan fick alla ta sig lunch och sätta sig på terassen i väntan på resultaten och prisutdelningen.

På närmast hål på 5an vann Daniel Rehncrona och han vann då en hoodtröja från MINI och ett trepack bollar från Taylor Made

På närmast hål på 10an vann Tommie Palm och han vann en 35 minuters behandling från Nordic Wellness Atlantis Spa

På närmast hål på 16e vann Daniel Rehncrona igen (!), där han då vann ett pris från Holmgrens Bil, en ”Miniweekend” som innehöll en MINI Cooper för en helg + en övernattning på valfritt Best Western-hotell.

Längsta Drive bland damerna vann Andréa Brändström och bland herrarna vann Christoffer Palfi, de båda vann varsin väska från MINI (holmgrens).

Bästa Individuella Dam var Ingrid Rehncrona på 35 poäng. Hon vann Tre stycken relaxbiljetter på Nordic Wellness Atlantis Spa, En chamagneflaska och handdukar och skärp från Daily Sports.

Bästa Individuella man var Martin Mizgalski på 40 poäng. Han vann Tre stycken relaxbiljetter och ett tvättpaket från Holmgrens.

I lagtävlingen vann lag Mizgalski, Johansson och Rudgård! De vann därmed var sitt tre-månaders-kort på Nordic Wellness och var sin fläskytterfilé från Charkman!

Det fanns även 50-minutersbehandlingar och 10-kort från NW atlantis spa på prisbordet. Och en massa kött från Charkman!

Jag hade priser till Top 5 i lagtävlingen och Top 3 för individuella dam- och herrtävlingen.

Jag hade min vän Camilla vid min sida hela dagen som hjälpte mig med både korvgrillning, lottförsäljning och hjälpa till med prisutdelning!

Min mamma var till stor hjälp både innan tävlingen och under tävlingsdagen.
Min faster med man var där och hjälpte till och mina kompisar Joel och Robin har hjälpt till med inbjudningskorten m.m.
Jag vill också tacka Thomas P, Dennis, Christoffer, Daniel, Thomas A, Johnny och Malin som jobbar på klubben och hjälpte mig med min dag!

TACK till alla som hjälp till för att göra denna dag så bra som den blev!

Jag hoppas vi gör en lika bra dag nästa år och jag hoppas att alla som var med mig i år är med mig även då och förhoppningsvis några nya personer!

Tyvärr tog jag själv inga bilder men än en från denna dag. Men tog du någon bild får du gärna skicka den till mig på julia@juliadavidsson.se

ha det så bra,

Julia

 

20130609-150535.jpg
Dennis fyrar av startskottet

20130609-150623.jpg
Här är Olle som tvättar min bil kvällen innan för att få den skinande ren till tävlingen då den stod uppställd vid entrén!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *