Julia Invitational

Posted by on Jun 25, 2015 in Blogg | 0 comments

För ca två veckor sedan, den 10/6 höll jag i min egna tävling, Julia Inviational, för tredje gången. Jag hade förberett i veckor innan med prisbord, goodiebags, laguppställning, scorekort, småtävlingar ute på banan, förtäring med mera med mera. Det blev ett startfält om 33 personer och vi spelade en tre-manna Texas Scramble, som är en rolig lagspelform. Vädret hade vi med oss i år igen och det blev en lyckad dag! Många bra resultat på banan och alla verkade väldigt nöjda. Känns sååå kul att kunna ge tillbaka en sån här dag till mina sponsorer och birdieligan när jag vet att de blir nöjda och har en riktigt bra dag. Jag fick en kommentar som löd, ”Det var den bästa och roligaste golfrundan jag spelat på riktigt länge”. 😀

Vann gjorde lag Joel Borefors, Thomas Bergåker och Camilla Hermansson. De vann ett tremånaderskort på Nordic Wellness samt en massage, även den på NW.

Jag vill tacka alla som deltog, alla som hjälpte till och till alla som sponsrat med priser osv. Och fram för allt ett Stort TACK till alla som stöttar mig på ett eller annat sätt. Ni är guld värda!

Jag hoppas att jag får se er och även några nya ansikten där nästa år igen.

Ha det så bra,

Julia

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *