Julia Invitational 2017

Posted by on sep 8, 2017 in Blogg | 0 comments

I år gick min tävling lite senare på året än vad den brukar och det berodde framför allt på att jag hade mycket med både tävlingar och skola där i juni som den brukar ligga i datum. Men det gjorde inget att ha den nu mer än att det verkade vara färre deltagare som kunde vara med. 21 stycken blev vi och det blev en härlig dag! Vi lyckades ha tur med vädret också 🙂 Annie Johanssons bageri sponsrade med frallor och bullar till alla deltagare, Gevalia med kaffe och priser, Elite Stora Hotellet med fina priser samt Sagaform med massor av fina prylar. Även Daily Sports, Bubs godis, Folktandvården och Skånemejerier fanns med som sponsorer på ett eller annat sätt. Allt för att skämma bort mina deltagare så mycket som möjligt! 🙂

Vann gjorde laget med Chrisoph Siebmanns, Hanna Aspklint och Jan Johansson! De vann varsitt presentkort på Stora Hotellet där de alla får ta med sig någon och gå på julbord.

Jag hade även flera sidotävlingar där min syster Jennifer var på hugget och tog hem flera vinster.

Det var helt enkelt en bra dag som avslutades med lunch i solen på terassen på JGK. Tack Jönköpings Golfklubb för att jag fick ha min tävling hos er!

Välkomna tillbaka nästa år!
Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *