Julia Invitational

Posted by on jun 14, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej,

I onsdags arrangerade jag min tävling, Julia Invitational, för mina sponsorer på Jönköpings Gk. Vi spelade 18 hål i både lag och individuellt. Dagen började med att de fick varsin goodiebag som mestadels var sponsrad av Nordic Wellness och Frisktandvård. Det var 36 spelare till start och startskottet gick kl 9.00. Ute på banan bjöds det på frallor, äpplen, Loka, kaffe, kaka och godis. Och bra golf förstås och många ”småtävlingar”  under vägen.

Dagen började med bra väder men övergick i skurar runt lunchtid. Men deltagarna verkade glada och nöjda ändå:) Vi åt lunch inne i klubbhuset och dagen avslutades med prisutdelning. Det vinnande laget fick varsitt 3-månaderskort på NordicWellness och även varsin 50-minuters behandling.

Med på prisbordet fanns också värdecheckar från Holmgrens Bil på in- och utvändig tvätt av bilen. Det fanns även en putter, värmepistoler, kryddor, badlakan m.m.

För min del blev det en lyckad dag, mest för att jag såg alla deltagare så glada och nöjda. Jag fick många goa ord från flera personer, och det värmer! 🙂 Några minuter efter prisutdelningen kunde jag pusta ut, jag kände efter och kände mig otroligt trött! Jag åkte hem och somnade med en gång! 🙂

På måndag åker jag till Slovakien för att tävla där i veckan. Min vän Lisa följer med mig som caddie denna veckan. Efter det åker jag till Italien och sedan London. Följ mig här och på ladieseuropeantour.com.

Två tjejer från klädmärket Daily Sports var på plats och vi lyckades matcha outfiten..!

Nordic Wellness stor på Hål 10 för att promota företaget och heja fram deltagarna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *