Jag kämpar, sliter och gör mitt bästa

Posted by on Aug 1, 2013 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Den här sporten, golf, kan vara så frustrerande. När det går bra är golfen det bästa som finns och när det inte går som man vill kan det vara fruktansvärt frustrerande. Golfen kommer alltid att gå upp och ner, och jag har ju haft några år nu där resultaten och statistiken förbättrats från år till år. Egentligen så har jag nog visat på utveckling varje år sedan jag började spela golf.. För typ 14 år sedan.. Men som man ser på de allra flesta idrottare så kommer det säsonger eller perioder där utvecklingskurvan går neråt istället för uppåt, för att senare förhoppningsvis komma starkare ur det, både som person och med bättre resultat.

Det är inte så att man slutat träna eller slutat kämpa bara för att resultaten blivit sämre. Jag sliter, kämpar och gör mitt bästa! Jag försöker hitta min egen väg till framgång och till det livet jag vill ha.

Det är bara att tråkigt att mina resultat blivit sämre just i år och att det inte går som jag vill. Jag får inte till det. Jag vet ju vad jag är kapabel till och det är frustrerande när det inte funkar.
För det var ju nu jag ville vara på topp, när jag tagit mig ut på Europatouren, ett av mina stora mål. Jag spelade otroligt bra på kvalet och vet att jag förtjänar en plats på touren och jag vet också att jag platsar. Med mitt ”normala” spel räcker det till att klara cutter och samla poäng på rankingen.

Säsongen är inte slut än och det är bara att kämpa vidare. Min mamma sa här om dagen att augusti är min månad. Det var i augusti jag för två år sedan vann min första tävling som proffs, på Nordea tour på A6! Och förra året kom formen som ett brev på posten när jag plötsligt spelade jättebra på match-SM, i just augusti.

Så nu ser jag fram emot att åka till Tjeckien nästa vecka för att spela nästa LET. Och Cajsa ska med mig, det blir kul!!:)

Ha det bra!
/Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *