>Inget Spanien men laddad för Helsingborg!

Posted by on sep 13, 2011 in Blogg | 0 comments

>

Det blev inget Spanien genom JSM klubblag i Ystad. Laget spelade bra första dagen då det var slagspel. Vi kom 2a av 16 lag under slagspelet ett slag efter Västerås. Detta ledde till att vi fick välja motståndare efter Västerås. Vi valde det lag som kom näst sist under slagspelet, Täby Gk. Dag 2 så skulle denna match avgöras och vi gick ut med ett bra humör och vetskapen om att vi måste spela bra för att vinna för i match kan allt hända. Jag spelade bra och vann min match ganska enkelt med 6/4. Cajsa och Fritte vann sin foursomematch också och det stod 2-0 till oss. De andra 3 matcherna var väldigt jämna men vi lyckades förlora alla 3 matcher med 2/1, 1/0 och 1/0. Det kändes helt sjukt att vi åkte ut redan i första matchen. Vi som var så taggade för att åka till Spanien. Detta var också sista chansen för många av oss då det var sista året för mig, Fritte, Tobias och Daniel som nästa år blir seniorer. Alltså finns det i princip inte mycket kvar av laget till nästa år. Så det kändes väldigt tungt att åka tillbaks till hotellet och packa väskorna och ha en 4 timmars bilresa hem.

Men till helgen blir det Helsingborg Ladies Open som går på Vasatorp TC som ingår i Nordea Tour. Detta är den sista tävlingen innan finalen som går på Wallda. Jag känner mig riktigt sugen på att spela även om det är en väldigt tuff bana.

Idag har jag tränat golf på Tylösand, spelat och tränat puttning. Det blåste storm idag och småregnade lite så efter några timmar var man trött i huvudet.

Lisa o Erika på Vasatorp förra året

I Spanien förra året när vi tog SM-brons

Lisa o Jag på Vasatorp förra året

Lisa på Vasatorp

Kram Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *