Inget bloggsug

Posted by on maj 15, 2013 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Som ni säkert märkt så har jag inte bloggat på en vecka. har inte känt mig sugen alls. Har tagit fram bloggen och försökt börja flera gånger men slutat varje gång med att jag suddar ut och stänger ner…

Men hur som helst så kan jag berätta lite om Turkiet. Vädret var bra hela veckan, vilket var skönt!! Banan var tuffare än jag trodde att den skulle bli efter att jag spelat in. Jag gillade banan och tror att den med mitt vanliga spel skulle passa mig väl. Första dagen spelade jag riktigt dåligt. Och på den banan får man ingenting gratis om man säger så.. Jag hade en bra känsla i kroppen i början av rundan men redan på trean missade jag en enmetersputt och likadant på det fjärde hålet.. Då var tankarna igång och även stressen. Jag har ju sagt tidigare att jag haft problem med puttningen pga att jag inte ser ordentligt. Så denna tävlingen skulle pappa kolla mitt sikte när jag puttar vilket inte har hänt förut. Vi övade på det innan tävlingen men det är ju såklart en ganska stor omställning. Men det var inte bara puttningen som var fel. Jag slog även några drivar som var mindre bra och jag hade få greenträffar. Och när man har få greenträffar och inte puttningen stämmer, då kan vi nog alla räkna ut att det inte blir någon bra score.. tyvärr.. Det var oerhört tråkigt att börja tävlingen på det sättet men på något sätt visste jag hela tiden att jag skulle spela bra nästa dag. Redan en halvtimme efter att jag avslutat första ronden var jag sugen på att gå ut och spela igen och ta revansch. Jag visste att spelet fanns någonstans långt där inne. Så jag tränade en stund efter ronden som vanligt och sen åkte hem och gjorde annat. Måste säga också att jag skulle ju starta 7.30 (första start) den dagen och jag hade läst på flera ställen att det skulle finnas gratis frukost i klubbhuset på morgonen. Eftersom vi lämnade hotellet 5.45 på morgonen kunde vi inte äta frukost där. Men ute på banan var inte restaurangen öppen förrän kl 7. Och ingen frukost serverades… Lite stressigt och fokus på fel saker.. Men lagom till start hade de fått fram mackor som mamma fick köpa… Sjukt dåligt och irriterande.

Nästa dag startade jag kl 12 och då hade de förskjutit lunchen pga brist på personal så den öppnade inte förrän 11.45 så ingen lunch fick då heller.. Men jag spelade bra i alla fall:) Det var skönt! Jag kände mig mycket mer självsäker och det var bara att tuta och köra. jag hade 26 puttar denna dag till skillnad från 37 dagen innan.. Jag kom in på +1 vilket var en top 15 score den dagen. Så det var skönt att få avsluta med en bra runda!

De två sista dagarna tränade jag en hel del och kollade lite på ledarbollarna. Det var lika bra att passa på att träna då det var jättebra greener där och en bra range!

Nu har jag varit hemma i snart två dagar. Igår träffade jag optikern, gymmade och tränade på JGK. Idag har jag tränat på Sand. Om en stund ska jag iväg till gymmet för ett riktigt grymt pass GRIT Plyo. Efter det ska jag fotograferas för en tidning. 🙂

Jag försökte ladda upp några bilder från resan men kunde hitta dom i datorn.. Lägger upp när jag hittat dom.

Hörs snart igen,

Julia

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *