Imorgon bär det av igen

Posted by on Apr 13, 2013 in Blogg | 0 comments

Imorgon, Söndag bär det av mot Sydafrika. Vi åker från Göteborg på eftermiddagen. Första stoppet blir London, där väntar vi några timmar och kl 21 går planet mot Johannesburg. Jag skulle kunna tänka mig att det hinner bli måndag eftermiddag innan vi är framme på banan och boendet. Så förmodligen mer än 24 timmar från dörr till dörr.. Jag hoppas vi hinner ladda upp min dator med lite nya filmer:) Detta blir alltså min andra LET-tävling!

Denna veckan har jag hunnit med en hel del träning på både rangen och på Nordic Wellness. Jag har även träffat en tjej som förmodligen kommer hjälpa mig med fysen:) I onsdags kväll var jag modell på Jönköpings Golfklubbs damdag. Där jag och tre andra visade upp årets golfkläder från shopen. Jag fick visa upp en del Daily-kläder och jag måste säga att jag trivs så bra i dem! Det känns redan som ”mitt märke” 🙂

Ikväll ska jag ut och äta Tapas på Vinoteket med vänner. Jag försöker att få till en träff med dem varje gång jag är hemma. Innan jag åkte till Marocko var vi på Anna-Gretas och åt Tapas:)

En liten skojbild innan modevisningen i onsdags:) 

Ha det bra så hörs vi i veckan!

/Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *