I Smögen

Posted by on Jul 1, 2013 in Blogg | 0 comments

Hej!
I veckan som gått har jag tränat golf, hårdare fys, tagit det lite lugnt och träffat vänner. Det har ju tyvärr regnat typ varje dag i Jönköping så jag har tränat tills jag varit helt dyngsur.

I lördags hade vi spelträning på Sand inför Lag-SM!! (Som startar snart!!). Det var jag, Jennifer, Cajsa och Elina som spelade och Thomas gick med hela varvet. Det gick bra för oss tycker jag och det ser bra ut inför Lag-SM! 🙂 Lisa, Alexandra och Amanda ska ju med också 🙂 vi åker till Barsebäck för Lag-SM måndagen den 15e och tävlingen börjar den 17e och slutar den 20e.

Efter rundan så gjorde jag sikttestet som Jon lärde mig. Och det var just siktet vi kom fram till att jag behövde jobba mest med. Första gången jag gjorde det hade jag 25 poäng vilket låg under snittet på LET. Nu i veckan har jag tränat på just siktet och hittat en ny metod för mig som kändes bra. Så i lördags när jag gjorde testet igen med den nya metoden så fick jag 36 poäng!! Vilket jag tror är lite över snittet. När man kollar på landslagets tester så står det vad snittet är på de olika testerna och på just detta test står det att snittet på LET låg på ca 27 och world class på 30. Rekordet har Sophie Gustavsson på 36 (som jag hade nu också).. Men jag tror att dessa resultat är dåligt uppdaterade, de ligger nog lite högre nu.. Men jag är nöjd i alla fall! Och hoppas innerligt att det kommer att funka även ute på banan!

Efter dagen på Sand så åkte jag och Olle till Smögen, till Olles föräldrar. Så igår tog vi sovmorgon, solade, spelade Kubb, åt grillat till lunch och sen var på after beach på Sea Lodge i Smögen. Vi avslutade med en räkbaguett från Göstas! 🙂
Idag är det lite mer mulet och jag var ute och sprang och tränade med mitt TRX-band på förmiddagen. Sen var vi på Bella gästis och åt god lunch!

Vi stannar här några dagar och har det gött, men golfklubborna är med så imorn blir det kanske ett pass. Men framför allt så unnar jag mig några dagar semester då Olle också är ledig denna vecka.

Hörs snart igen!
Glad sommar!

/Julia

20130701-154157.jpg
Testresultaten på Sikttestet enligt landslagets hemsida.

20130701-154252.jpg

20130701-154307.jpg

20130701-154314.jpg

20130701-154731.jpg

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *